TULJANI
TULJANI o7
TULJANI
TULJANI o7
TULJANI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TULJANI

Tuljani- Elite Croatian Forces
 
HomeRegisterLog in

 

 VOJNI MODUL by min. obrazovanja

Go down 
AuthorMessage
king_nothing
TULJAN


Posts : 33
Join date : 2010-03-17

VOJNI MODUL by min. obrazovanja Empty
PostSubject: VOJNI MODUL by min. obrazovanja   VOJNI MODUL by min. obrazovanja EmptyMon 19 Jul 2010, 00:40

Pozdrav dragi građani eHrvatske. Mnogo toga se mijenja, a najviše vojni modul prelaskom u v2. Naime čitava koncepcija rata i same bitke je potpuno drugačija.

Stoga ćemo vam u ovom članku pokazati kako se boriti...

VOJNI MODUL by min. obrazovanja Bar1

BOJNO POLJE


Borba se odvija na mapi koja se sastoji od 400 polja (20*20 tiles) bez obzira na veličinu regije, budući da to predstavlja područje okolice glavnog grada regije. Na svakom polju može biti jedna zgrada, dakle bolnica ili obrambeni sustav. Neprijatelji moraju osvajati polje po polje određene regije, tako da mogu također osvojiti i zgrade.

VOJNI MODUL by min. obrazovanja Battleexplanation


Da bi država pobijedila u bitci, bilo ona koja napada ili se brani, mora imati u posjedu 75% polja, uključujući i Capital (glavni grad regije) nakon isteka 24 sata. Ako niti jedna država nema oba uvjeta za pobjedu, bitka se produžuje u mod 'iznenadna smrt' sve dok jedna strana ne ostvari oba uvjeta za pobjedu, ali najviše do 72 sata.

VOJNI MODUL by min. obrazovanja Bar1


POČETAK

1. Kupite oružje: Idite na marketplace i kupite oružje prema želji. Možete se boriti i nenaoružani, ali šanse protiv naoružanog protivnika su vam jednake nuli. Svakodnevni vam trening povećava vojni skill, a što vam je veći skill, to ćete raditi veću štetu (damage).


VOJNI MODUL by min. obrazovanja 501z


2. Pridružite se borbi: Kliknite na Join Battle kad je vaš red. Ako ne vidite tipku Join Battle, ili nije vaš red ili zemlja u kojoj se nalazite nije uključena u rat.

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 502e

3. Odaberite oružje:
Kliknite na oružje u skladištu (weapon inventory) i zatim kliknite OK
VOJNI MODUL by min. obrazovanja 503f

4. Rasporedite se na karti:
Nađite dobro mjesto gdje ćete se smjestiti. Dijelovi na koje se možete rasporediti su osvijetljena. Kliknite na jedno takvo polje. Uvijek se možete rasporediti u vašoj "zoni". Napadačka zona je na lijevoj strani karte, obrambena je na desnoj

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 504x


Važno: Pregledajte kartu prije nego se smjestite negdje. Nađite mjesto gdje su raspoređene vama prijateljske jedinice ili se konzultirajte s prijateljima. Po karti možete prelaziti koristeći D-pad (objašnjeno kasnije u tekstu), mini kartu ili tipke kursora na tipkovnici.


5. Kretanje: Kliknite na Move tipku. Dijelovi na koje se možete pomaknuti su osvijetljeni. Kliknite na dio na koji se želite pomaknuti. Ponovite ako se želite dalje kretati

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 506wl

Napomena: Oružja imaju različita kretanja (pješadija 1 polje,artiljerija 1 polje, tenk 2 polja i helikopter 3 polja). S nekima se možete micati samo jednom u rundi, a s nekima i do 3 puta. Sve jedinice mogu ići preko šuma, brda, gradova, ravnica i mostova, polja s vodom mogu prelaziti samo helikopteri, dok planine mogu prelaziti helikopteri i pješaci.


6. Napad:
Dođite na dio koji kraj sebe ima neprijateljske postrojbe. Kliknite na Attack tipku i kliknite na osvijetljen dio. Otvara se prozor za odabir neprijatelja. Na vrhu vidite svog građanina s oružjem na lijevoj strani. Kliknite na protivnika s liste. Pojavi se odmah do vašeg građanina. Da biste povećali šanse za pobjedu, odaberite booster sa liste(postoji i besplatni booster). Kliknite na Set Attack. Možete promijeniti napad bilo kada u tijeku jedne runde.

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 507az

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 510wk

7. PvP (Player versus Player) borba: Kada završi odbrojavanje runde, na red dolazi borba. Ako ste pobjednik, te ste pobijedili sve neprijatelje na tom polju, automatski ćete se pomaknuti na to polje. Ako ste izgubili, bit ćete izbačeni s karte. Možete se ponovo pridružiti kada bude vaš red.

VOJNI MODUL by min. obrazovanja 512lh

Vojni rankovi (private, corpolar...) označavaju šansu da se u PvP borbi postigne kritični udarac ("critical damage"). Što veći rank, veća je mogućnost postizanja "critical damage". Jedini način za napredak kroz sustav rankova je pobjeda nad protivnikom na bojnom polju.


Napomena: Ponovo raspoređivanje znači da se vraćate na isto polje gdje ste poraženi ili ako je ono u rukama neprijatelja, onda na prvo najbliže.8. Obrana: Kad nije vaš red, možete kliknuti na tipku Defend da biste odabrali booster.
VOJNI MODUL by min. obrazovanja 505g

Napomene:
- 40 je minimalni health/wellness koji morate imati da biste se mogli pridružiti bitci.
- Ako je Vaš red, možete se kretati te napadati. Ako je druga strana na redu, ne možete se kretati ni napadati, ali možete se braniti koristeći booster.
- Osvajate polje tako da se postavite na njega ukoliko nema nikog na njemu. Ako je pak jedan ili više protivnika na polju, morate ih poraziti sve da biste ga osvojili.
- Zemlja koja napada regiju je "Attacker". Oni su označeni crveno. Ako pripadate strani koja napada, vidjet ćete crvene granice okolo dijelova koje je Vaša strana osvojila. Defenders pripadaju zemlji kojoj pripada regija koja je napadnuta ili saveznicima. Njihova boja je plava. Ako se borite na toj strani, vidjet ćete plave granice.
- Boosteri su oruđe kojim možete preokrenuti bitku u svoju korist. Mogu povećati Vašu šansu da pogodite neprijatelja ili smanjiti njegove šanse da pogodi Vas. Neki boosteri nanose veću štetu Vašem protivniku ili povećavaju Vašu štetu tijekom cijele borbe. Neki boosteri smanjuju štetu neprijatelja ili povećavaju šansu za takozvani kritičan pogodak.Back to top Go down
 
VOJNI MODUL by min. obrazovanja
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TULJANI :: TUTORIALI :: V2 TUTORIALI-
Jump to: