TULJANI
TULJANI o7

TULJANI

Tuljani- Elite Croatian Forces
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 BIBLIJA VATRENOG GUSTERA!

Go down 
AuthorMessage
Nenya
Admin
avatar

Posts : 26
Join date : 2010-03-17

PostSubject: BIBLIJA VATRENOG GUSTERA!   Fri 19 Mar 2010, 14:21

Tko treba bilo kakvu dodatnu pomoć, neka je potrazi od svog Squad Leadera, Zamjenika Squad Leadera ili Zapovjednika gustera. Svi oni su vam na raspolaganju.

DOCI NA KANAL SQUADA!


Upiši u polje nick svoj eRep nick, a u polje key - password. Ako bude novi password, biti će u posebnom topicu na ovom forumu, kao što je i sad. Password je tajni podatak, ne smije se nikome davati i ostavljati na javnim irc kanalima. Pazite stoga kada upisujete naredbu za pristup chat sobi SVOGA SQUADA.

Bitno je da dođete na chat svaki dan, jer je u topicu kanala sve bitno što treba znati taj dan. Još jedna bitna stvar je da svaki dan ispuniš dnevnu prozivku. Link za dnevnu prozivku se obicno nalazi u topicu kanala squada ili na forumu squada.


OBVEZE SVAKOG VOJNIKA:

1. Avatar squada je OBAVEZAN. Tko ga nema, neka ga odmah stavi. Ako nema avatar, nema niti oružja kada su prijave i kada se dijeli. Neki su rekli da im avatar na forumu ne radi, ja sam ga isprobao i radi. Tko ima problema s avatarom neka dodje na chat i tamo ćemo sve riješiti. Nakon što stavite novi avatar stisnite zajedno CTRL + F5. Isto vrijedi i kada eRep šteka.
Avatar potrazite na forumu svoga squada ili zamolite svog Squad Leadera za pomoc!

2. MORA se raditi u gušterskoj (LIZARD) firmi - jer ako ne radiš ni tada nema oružja. Postoje iznimke, znate koje su - construction radnici i oni za koje znaju zapovjednici da ne trebaju raditi. Takvih je jako malo. Mali skillovi tražite posao u ticke i giftu, ostali u wepu, land radnici idu u Grčku i Španjolsku u naše rudnike. Oni s većim skillom neka traže posao u firmama s većom kvalitetom. Tako novima dajemo šansu da napreduju, a mi stariji preuzimamo obveze koje dolaze s našom jačinom i tako rastemo i jačamo zajedno. ZAJEDNO, to je osnova svega i naša najjača prednost pred neprijateljem.

3. Svaki dan provjeri DNEVNU ZAPOVIJED na forumu. Nema udaranja u bitkama kojih nema u zapovijedi, iznimka je samo ako ste na chatu i ja vam ili netko iz zapovjedništva VG-a da drugu bitku. Odbrojavanje kod zajedničkih akcija je na #obrana, a družimo se sat vremena prije na kanalima squadova i onda zajedno tučemo.
http://gusteri.darkbb.com/zapovjedi-f14 ---> klikni na dan za dnevnu zapovijed!

4. U vrijeme akcija, dakle kada se prijavljuje za wep, treba vidjeti možeš li se boriti bez ticketa, a tickete tražiti samo po potrebi. KAda je akcija koja uključuje i preseljenje, odradite što prije dok je u firmi još 10 radnika. Nikada se ne vraćamo isti dan i ovo mora postati navika kod svake ovakve akcije.

5. NEMA GLUPIH PITANJA, SAMO GLUPIH ODGOVORA! DOĐI NA CHAT!

VAŽNI SAVJETI
1. Ne pretrpavati inventory s hranom, jer ako bude neka akcija nećeš moći dobiti oružje.

2. S prvih dostupnih 5 golda viška otvori ORGANISATION (ili organizaciju) - ovo ti treba upravo zbog onoga prvog. Znači ako si natrpao inventory s hranom ili nekim drugim nepotrebnim stvarima i čekaš oružje, sve prebaci na org i kada se vratiš iz akcije vrati što ti treba nazad na profil. Za sve drugo služe suborci iz squada. Npr. podijeli se oružje, a akcija se otkaže i zapovijed je da se bori bez oružja. Oružje prebaciš na org i kada ti zatreba vratiš ga.

3. Biti što više aktivan na chatu, jer ćeš tako ići na puno više akcija i tako brže napredovati.

Vidimo se na chat kanalima!


Izradio: Gideonn, Prilagodba: Nenya
Back to top Go down
 
BIBLIJA VATRENOG GUSTERA!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TULJANI :: TUTORIALI :: V1 TUTORIALI-
Jump to: